Praktijk

Alle behandelingen vinden plaats in de praktijk aan de Keizersdam 131 te Oosterhout (locatie en openingstijden) .
De praktijk is van alle gemakken voorzien:

  • Ontspannende ruimte
  • Muziekinstallatie
  • Massagehoofdsteun voor nek en schouderklachten
  • Professionele massagetafel
  • Mogelijkheid tot rustig omkleden
Praktijk
Praktijk hoofdsteun

Ervaringen

Algemene rondvraag: wat heeft FysioMassage Oosterhout voor je betekend?
Diverse klanten, december 2018

  • Rust, helemaal zen. Goede massage, adviezen.
  • Goede adviezen, handvatten om om te gaan met problemen. Goede oefeningen.
  • De 1e fysio die de spieren zelf aanpakt!
  • Ontspanning, bewustwording, goede informatie.
  • Weer lekker in het lichaam voelen.
  • Vooruitgang, minder pijn. Had ik het maar eerder ontdekt.
  • Kunnen blijven functioneren op het werk.
  • Door preventie actief kunnen blijven.
  • Goede hulp.
  • Dankzij FysioMassage Oosterhout in goeden doen. Goede adviezen. Je voelt precies wat mijn lichaam nodig heeft.
  • Ik kan weer lopen!
  • Voorkomen van migraine en forse pijnen.
  • Vooruit geholpen, voorlopig OK uitgesteld.
  • Eindelijk kundige handen om te kunnen ontspannen.
  • Ontspanning.

Algemene rondvraag: wat heeft FysioMassage Oosterhout voor je betekend?
Diverse klanten, december 2016

  • Verlichting, veel minder pijn, voor het eerst minder pijn door fysiotherapie, anders is het leven niet leuk meer, na de behandeling kan ik er weer tegen.
  • Ontspanning, een moment van rust.
  • Bewustwording van spanning en ontspanning, kan beter loslaten.
  • Lossere spieren.
  • Goede begeleiding, goede feedback, positiviteit.
  • Ik kan mijn hier mijn verhaal kwijt, fijne gesprekken.
  • Ik kan door de behandeling blijven werken.
  • Ik zorg beter voor mijzelf.
  • Ondersteuning, stimulans om door te gaan.

Elke keer weer fitter de deur uit
Hanneke Smout, 16 september 2016 (Facebook)

“Het is zeker niet pijnloos de behandeling door de gouden handen van Ineke maar ik ga elke keer toch weer fitter de deur uit. En de liedevolle aandacht is ook heel belangrijk. Dank je wel Ineke.”

Goede behandeling en begeleiding
Lian van den Berg, 16 september 2016 (Facebook)

“Vandaag mijn laatste fysio behandeling gehad nadat ik afgelopen maart een nieuwe heup heb gekregen.
Ineke, heel erg bedankt voor de goede behandelingen en begeleiding die jij mij gaf.”

De gouden handjes van Ineke zorgen ervoor dat ik een stuk prettiger door het leven ga
Ingrid Hoogendrijk, 20 januari 2016

“De gouden handjes van Ineke zorgen ervoor dat ik een stuk prettiger door het leven ga met mijn fibromyalgie.
Doordat de pijnlijke plaatsen worden gemasseerd kan ik mijn lijf beter ontspannen. Hierdoor ervaar ik een stuk meer energie! Enorm waardevol als je altijd pijn hebt en moe bent.”

Geweldig
Carla van den Heijkant, 15 november 2015

“Geweldig was het om zo goed geholpen te worden. Ineke bedankt.”

Snel de juiste punten geraakt waardoor er snel verbetering was
Agnes, 6 november 2015

“Door de behandeling snel de juiste punten geraakt waardoor er snel verbetering was, en heel veel informatie gekregen waar ik juist op moet letten.
Daardoor gaat het weer een stuk beter zonder klachten met mijn werkzaamheden.
Ineke, bedankt en ik trek eerder aan de bel en laat het niet meer zo ver komen.”

Ik zie nu in dat ik best vanuit mijzelf kan ontstpannen
Kimberley van Meel, 6 augustus 2015 (Facebook)

“Ineke heeft me laten inzien dat ik best vanuit mijzelf kan ontspannen. Heerlijk om door iemand behandeld te worden die snel de knelpunten weet te vinden! Vooral met hulp van haar massages gaat het weer stukken beter.”

Ze heeft gouden handen
Lydia Joosten, 3 mei 2015

“Ik ben heel erg blij met Ineke.
Ze heeft idd “gouden handen”.
Ik heb flinke atrose en fybromyalgie en kan dus regelmatig een flinke massage beurt gebruiken en kom dan als herboren bij Ineke vandaan.
Daarnaast sport ik natuurlijk want bewegen blijft belangrijk.
Ineke is ook een goede fysiotherapeute en weet veel van fybromyalgie en atrose door o.a. bijscholingen, wat wel zo prettig is en staat je met raad en daad bij als je lichaam het even laat afweten.
Verder is de sfeer relaxed en geeft ze je het gevoel echt naar je te luisteren.
Dus zoek je een betrokken fysiotherapeut;ga naar Ineke!”

Gouden handen!
Diana de Laat, 17 april 2015 (Facebook)

“Zoooo super ze heeft echt gouden handen!”

Alle spieren weer los
Els Tieman-Schoonderbeek, 23 februari 2015 (Facebook)

“Hoera, massage gewonnen via Facebook! Deze vanavond verzilverd, heerlijk. Alle spieren weer los. Dit was de eerste keer en het zal vast niet de laatste keer zijn. Bedankt, Ineke!”

Persoonlijke aandacht
Hanneke Smout, 3 december 2014 (Facebook)

“Heerlijk die persoonlijke aandacht voor lijf en “leden”, bij FysioMassage Oosterhout.”

Heerlijke ontspanningsmassage
Tilly Jumelet, 15 september 2014 (Facebook)

“Vanavond een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Ineke. Dat is fijn in deze wat stressvolle periode.”

Ervaring delen

Ik ben benieuw naar jouw ervaring, wil je deze hier achterlaten?